29 Mart 2013 Cuma

BIDIKOWSKİ RUH HALLERİM ❤ BEN

image


Binbeşyüz tane ruh halim arasında kayboldum gittim.

”Herşeyin psikolojik olarak yaratılabiliceğine ve yok edilebiliceğine olan inancım ben büyüdükçe kuvvetleniyo ve sağlamlaşıyo.” -Nihan MİNARECİ (28 yaşında :) :P

hahhahaha :) bu ne biçim bi blog yazma tarzım :) uydurup uydurup yayınlıyorum :)

Ne düşündüklerimiz o kadar aşırı derecede önemli ki. Bu hem mükemmel bi güç -sihir yapabilme gücünden farksız bakarsan sadece uzun vadede oluyo- hem de çok tehlikeli çünkü birazcık kafan karışırsa yada bikaç hata üstüste yaparsan herşey birbirini etkileyip çıkmazda da bulabilirsin kendini.

Hayatım aşırı derecede değişmenin köşebaşında. Ya abartmıyım :)) Aslında sadece taşınıyoruz :) ama sonuçta 9 yıldır her sabah uyandığım bostanlımdan gidiyorum. Bostanlım benim minik bebeğimdi gibi şeyler yazıp abartmak istiyorum orayı ne kadar çok sevdiğimi anlatabilmek için :) Bi yandan da içim o kadar ferahlıyo ki apaydınlık hissediyorum misler gibi, yepyeni.

Dün kendi kendimi yamulttum, daha taşınma günü gelmeden ben beyin olarak kendimi nakliye tırının ortasına bırakıp kaçtığım için o taşıma işleri daha taşınmadan beni benden aldı. Dün sabah maymunlar gibi herşeyi (herşey: sadece evdeki benim sevdiğim minik süsler) kutulara koydum eğilip eğilip kalktım dört döndüm evde, sonra cafede de biraz hareketli geçince zaman akşama doğru fenalaşan teyzeler gibiydim, eczaneye tansiyonumu ölçtürttüm o derece :) Ama ona bakarsan eczacı da bana ‘çarpıntın var’ dedi :) Sonra da kendi kendime çok bozuldum, ayyy ne mıymıyım diye. Yani daha geçenlerde kendimle gurur duyuyodum koca kış sadece bi kere işe gidemicek kadar hasta oldum, amma da dayanıklı bünyem diye :) Resmen hayalkırıklığına uğratmış oldum kendimi, biraz yoruldum ve yamuldum çünkü. Ama sonra anladım ki tamamen psikolojik olarak hasta gibi hissettim kendimi çünkü korktum taşınmanın yükünden. Böyle yazıp yarın gerçek grip olursam ama bu blog hesabımı kapatırım :P Bu kadarını kaldıramam :) Neyse ben çıkıyorum şimdi, yuvama döniyim.

Bu yazıyı da Tusan’ın onca şey söylerek bölüşüne rağmen tamamladım, öyle de bi kahramanım :)